logo AWFiS w Gdańsku

Bibliografia publikacji pracowników
Akademii Wychowania Fizycznego i Sportu w Gdańsku od r. 2000




Zapytanie: JAKOŚĆ USŁUG TURYSTYCZNYCH I ŻYWIENIOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | Pobierz plik do edytora | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Jacek Olszewski-Strzyżowski.
Tytuł oryginału: Powołanie przez Polską Organizację Turystyczną nowego Konsorcjum Produktowego pn. "Kuchnia Polska" : założenia.
Tytuł całości: W: Jakość usług turystycznych i żywieniowych : monografia / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Adres wydawniczy: Częstochowa : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2011
Opis fizyczny: S. 180-194 : tab. - Bibliogr. 11 poz. Streszcz. Abstr.
p-ISBN: 978-83-923668-8-1

Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: OR
Punktacja MNiSW: 3.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna AWFiS w Gdańsku