logo AWFiS w Gdańsku

Bibliografia publikacji pracowników
Akademii Wychowania Fizycznego i Sportu w Gdańsku od r. 2000




Zapytanie: GASTRONOMIA W OFERCIE TURYSTYCZNEJ REGIONU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | Pobierz plik do edytora | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: Jacek Olszewski-Strzyżowski.
Tytuł oryginału: "Kuchnia Polska" ważną ofertą uzupełniającą działania promocyjne krajowej turystyki.
Tytuł całości: W: Gastronomia w ofercie turystycznej regionu : monografia / pod red. nauk. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej
Adres wydawniczy: Częstochowa : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki, 2010
Opis fizyczny: S. 634-652 : rys., tab., wykr. - Bibliogr. 8 poz. Streszcz. Abstr.
Uwagi: Na książce wyłącznie błędny ISBN
p-ISBN: 978-83-923668-7-4

Charakt. formalna: RMP
Charakt. merytoryczna: OR
Punktacja MNiSW: 3.000
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna AWFiS w Gdańsku